Wonen Gids
Image default
Bouwen en verbouwen

PVC ramen op maat van elke woning

Ramen aan het kiezen en twijfel je tussen de verschillende materialen? Logisch, want er zijn er wel een aantal. Wij raden je alvast PVC ramen aan. PVC heeft heel wat voordelen, PVC ramen zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren en dit type raam is nog betaalbaar ook. In dit artikel geven we je graag de meerwaarde van PVC ramen mee.

Een enorm kleurenpallet waar je versteld van staat

Ramen waarmee je op het vlak van kleur alle kanten uit kunt? PVC! Door middel van een coating, lak of Uv-bestendige folie, kunnen PVC ramen in zowat alle mogelijke kleuren geleverd worden. Op die manier kun je je ramen perfect afstemmen op de rest van je woning. Bij andere types ramen heb je vaak veel minder opties dan bij PVC ramen.

Makkelijk in onderhoud

Een andere reden waarom heel wat mensen voor PVC kiezen is het onderhoud. PVC ramen hebben in tegenstelling tot bijvoorbeeld houten ramen, amper onderhoud nodig. Het raam afnemen met een vochtige doek volstaat om je ramen in topvorm te houden. Bij Raamwinkel kiezen we resoluut voor ramen van topkwaliteit, waardoor deze met een minimum aan onderhoud jaren meegaan. Zo geniet je gedurende jaren van een piekfijne uitstraling, zonder dat je er moeite in moet steken.

Minder energiekosten

Kiezen voor PVC ramen, betekent ook je energiefactuur drukken. PVC ramen, zeker deze van kwalitatieve merken, isoleren uitstekend. De PVC ramen van Raamwinkel zetten topprestaties neer op het vlak van isolatie. Hierdoor ontsnapt er veel minder warmte door de profielen, wat je onmiddellijk merkt aan je energiefactuur. In een tijd waarin de energieprijzen de hoogte inschieten is dit een niet te missen voordeel.

 

 

Online offerte calculator voor je nieuwe PVC ramen

Als laatste willen we je ook nog even meegeven dat de prijzen van PVC ramen uitstekend meevallen. Als je de prijs-kwaliteit van deze ramen gaat bekijken, steken ze met kop en schouders boven de rest uit. Zeker als je opteert om je ramen te kopen bij Raamwinkel spaar je aardig wat geld uit. Hier worden immers fabrieksprijzen gehanteerd die al snel tot 30 procent goedkoper zijn dan bij andere winkels. Het gaat dan om versterkte profielen die makkelijk tientallen jaren meegaan en ook inbraakpogingen kunnen weerstaan. Kiezen voor PVC ramen in verstandig, zeker als je in zee gaat met Raamwinkel.be

https://www.raamwinkel.be/nl/pvc-ramen