Wonen Gids
Image default
Raamdecoratie

Slapen in het donker – verduisterende raambekleding op maat

Rolgordijnen op maat zijn tijdloos en geschikt voor bijna ieder raamtype. Een rolgordijn zorgt voor privacy en biedt bescherming tegen een laaghangende zon. De verduisterende rolgordijnen van marasol.nl zijn uitermate geschikt voor de slaapkamer.

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren voor de hoeveelheid licht dit binnen mag komen in de slaapkamer. Wilt u graag slapen in het donker? Samen met U-profiel zijgeleiding kan uw slaapkamer bijna volledig worden verduisterd. Wilt u liever nog wel een beetje licht in de kamer? Laat dan de zijgeleiding achterwege, een kleine hoeveelheid licht kan dan via de zijkanten van het doek naar binnen vallen.

Binnen ons assortiment rolgordijnen bieden we verschillende afwerkingen aan. Zo kunt u kiezen voor mooie ronde of vierkante cassettes in de kleuren wit, technisch zilver en zwart, of voor de standaard uitvoering waarbij de rol zichtbaar is. Daarnaast is het mogelijk om rolgordijnen in smartfit frame te bestellen, deze kunnen met sterke magneten of clips worden bevestigd aan kunststof of aluminium kozijnen.

Als u graag vanuit uw bed naar buiten kijkt, maar geen zin heeft om op te staan om de rolgordijnen te openen, kies dan voor elektrische bediening. We bieden een aantal verschillende motoren en uitvoeringen die te bedienen zijn via afstandsbediening of app op uw telefoon of tablet.

 

Rolgordijnen op maat bestel je bij marasol.nl

Onze collectie bestaat uit mooie en elegante stoffen in eigentijdse kleuren en ontwerpen. We hebben de verschillende stoffen ingedeeld in een aantal categorieën: verduisterend, transparant, screendoek, lichtdoorlatend, XL rolgordijnen en duo rolgordijnen. Allen in vele kleuren en uitvoeringen. Van standaard wit tot turquoise, zwart, rood en taupe.

De XL rolgordijnen zijn tot vier meter breed op maat te maken. Zo kunt u ook hele brede ramen voorzien van een mooi rolgordijn van hoogwaardige kwaliteit.

De screendoek rolgordijnen zijn gemaakt van vergelijkbare stof als de screens die je aan de buitenkant van je huis kunt monteren. Deze doeken zijn isolerend, brandvertragend en van hoogwaardige kwaliteit. 

Bij het bestellen van uw rolgordijn op maat zijn er vele opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een cassette (vierkant of rond), een rechte of afgeronde onderlat, staaldraad of u profiel zijgeleiding, elektrische bediening en nog veel meer. 

Raambekleding op maat

Heeft u nog vragen of wilt u graag advies over wat u het beste kunt bestellen? Ik adviseer u graag over de mogelijkheden bij uw ramen. U kunt me bellen op 040-3080408 of het contactformulier invullen op de website.

Naast rolgordijnen hebben we ook een brede collectie verticale lamellen, plissés, houten en aluminium jaloezieën en vouwgordijnen in ons assortiment.