Wonen Gids
Image default
Aanbiedingen

Ford kijkt terug op een uitdagend én succesvol 2021

Ford kijkt terug op een uitdagend én succesvol 2021. Zowel in de personenauto- als bedrijfswagensegmenten hebben meerdere modellen uit de brede line-up van het merk uitstekend gescoord.

Elektrisch rijden raakt in een stroomversnelling en de geëlektrificeerde modellen vinden gretig aftrek bij zakelijke rijders en particulieren. Twee van de Nederlandse verkooptoppers zijn dan ook voorzien van een geëlektrificeerde aandrijflijn. De belangrijkste nieuwkomer van het merk, de volledig elektrische Mustang Mach-E, staat met meer dan 4.100 geleverde auto’s aan de top in zijn segment. En de Kuga Plug-in Hybrid was in 2021 de onbetwiste nummer 1 van Europa. Ook in Nederland is deze zuinige stekkerhybride erg gewild en behaalde hij de top drie van bestverkochte PHEV’s in Nederland.

In het C-segment stond in 2021 de Ford Focus wederom aan de top van de Nederlandse verkooplijsten met bijna 5.000 eenheden. De verkoophit van Ford is, net als de Fiesta, eind vorig jaar vernieuwd en staat bol van de nieuwe technologieën, waaronder een mild-hybride aandrijflijn en het geavanceerde SYNC 4 infotainmentsysteem. De nieuwe Focus staat vanaf medio februari in de showroom en biedt een ongekend brede keuze uit modellen en personalisatiemogelijkheden. Ditzelfde geldt voor de Fiesta, maar deze nieuweling is nu al bij veel Ford dealers te bewonderen.

Ford Modellen van nu

De combinatie van prima rij-eigenschappen, gebruiksgemak en luxe voor een alleszins redelijk maandbedrag maakt Ford Private Lease  aantrekkelijk.

Ford Mustang Mach e

De elektrisch aangedreven Mustang Mach-E biedt snelheid, plezier en vrijheid voor een nieuwe generatie Mustang-rijders.

Hij geeft je bijna alles wat je mag verwachten van een goede elektrische auto. Zoals een goede frunk, goed ingericht dashboard met een meedenkend navigatiesysteem voor DC-laders én emotie tijdens het rijden. Voor dat laatste verwijs ik je naar het laatste sterke punt hierboven. Slechts op enkele punten laat hij een steek liggen, maar dat mag gezien worden als muggenziften.

De volledig elektrische Ford Mustang Mach-E is (letterlijk) het paradepaardje van Ford en is voorzien van de nieuwste technologieën. Hij biedt ongelooflijk veel rijplezier, biedt een grote actieradius en heeft laadruimte aan de voor- én achterkant. Kies voor  Ford Mustang MachE private lease en rijd zorgeloos in een gloednieuwe elektrische Mustang Mach-E.

Ford Fiesta

De Fiesta is al jarenlang een begrip in het aanbod van Ford. De nieuwe Fiesta is daar uiteraard geen uitzondering op. 

De nieuwe Ford Fiesta heeft een elegant design, innovatieve technologieën aan boord en soepele motoren. De Fiesta levert meer technologieën dan je verwacht van een compacte auto.

De vloeiende lijnen en het aerodynamische uiterlijk maken de Ford Fiesta een stijlvolle, moderne en opvallende verschijning.

Het formaat van de Fiesta is door de jaren heen nauwelijks veranderd. Hij biedt alle inzittenden voldoende ruimte.

Ford Fiesta Private Lease is de goedkoopste manier om in een nieuwe Ford te rijden.

Ford Focus

De nieuwe Focus is ruimer, verfijnder, comfortabeler en beschikt over innovatieve technologieën. De Focus is gevormd volgens de nieuwe ‘human-centric’ designtaal van Ford.

De lange motorkap en de vloeiend gevormde spatborden zorgen voor een sportieve en elegante uitstraling.

Als je een nieuwe Ford Focus wil rijden, maar niet al je spaargeld wil uitgeven, dan is Ford Focus private lease een interessante optie.

Ford heeft bijna zeven miljoen Focus-auto’s verkocht in Europa en meer dan 16 miljoen over de hele wereld sinds de sinds de introductie in 1998.

Ecosport

De koning van de stadsjungle heet Ford EcoSport: een compacte SUV zo krachtig als modellen uit een klasse hoger en zo sportief als een flitsende hatchback. De Ford EcoSport durft elk avontuur aan, ongeacht de ondergrond en bestemming. Maar hij voelt zich toch vooral thuis op krappe straten en parkeerplaatsen. Daarin maakt de Ford EcoSport duidelijk het verschil. Krachtige en efficiënte EcoBoost turbo-benzinemotoren geven de Ford SUV vrachten comfort én power. 

Ford Kuga

De Ford Kuga komt in 2008 op de markt. Het is van oorsprong een compacte SUV in de middenklasse van de Amerikaans/Duitse fabrikant Ford.

De Ford Kuga is een Sports Utility Vehicle (SUV), wat betekent dat hij een hoge instap heeft en op sommige plekken prima geschikt is om op onverharde wegen te

De geavanceerde oplaadbare hybride technologie van Kuga combineert een elektrische motor op accu met een 2,5 liter Duratec-benzinemotor.

Vanzelfsprekend wordt  Ford Kuga Private Lease volop aangeboden op de private lease markt. Meerdere grote en kleine private lease aanbieder heeft de Kuga in het assortiment. 

Private Lease

Ford modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Ford Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Wil je leasen, maar heb je nog geen idee welke auto bij je past? Een Private Lease Vergelijker biedt dan uitkomst. Filter in de private lease-vergelijker op verschillende categorieën. Bepaal bijvoorbeeld je budget, de looptijd, het aantal deuren en het aantal kilometer dat je verwacht te rijden. Je ziet nu precies welke auto’s aan jouw wensen voldoen.

Regelmatig hebben aanbieders scherpe aanbiedingen. Het is de moeite waard om dit goed in de gaten te houden want een korting van €20 per maand levert je, bij een looptijd van 60 maanden, een totaalvoordeel op van € 1.200. Maar is een goedkope deal ook daadwerkelijk een goede deal? Dit is helaas zeker niet altijd het geval. Contractvoorwaarden zoals een strenge opzegvoorwaarden of een hoge meerprijs per kilometer kunnen een private lease aanbieding toch minder aantrekkelijk maken.