Wonen Gids
Image default
Onderhoud

Een verstopt riool in Den Haag is aan de orde van de dag

Misschien heb je het wel eens in de krant voorbij zien komen of iemand heeft het er een keer over gehad tijdens een gesprek. Steeds vaker krijgen we te maken met een verstopt riool in Den Haag. Dat is ook helemaal niet zo vreemd, want de stad heeft te maken met een verouderd rioolnetwerk. Wist je dat een groot deel hiervan aan het einde van de 19e eeuw aan is gelegd? En omdat het netwerk maar liefst 1400 kilometer lang is, is het meer dan normaal dat er vaker een verstopt riool is.

Ga zelf aan de slag met het ontstoppen van het riool

Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat je zelf met onaangename luchtjes krijgt te maken. Op het moment dat je een verstopt riool hebt, kun je verschillende middeltjes in de supermarkt hiervoor kopen. Kleine ontstoppingen kunnen hierdoor eenvoudig en snel verholpen worden. Maar als je merkt dat het riool nog steeds niet 100% functionerend is, is het tijd om hier een specialist voor in de arm te nemen.

Hulp nodig? Een rioleringsbedrijf staat voor je klaar

Voor een riool ontstoppen Den Haag, staat een rioleringsbedrijf voor je klaar. Er worden verschillende maatregelen in het leven geroepen om ontstoppingen in de toekomst te verhelpen en het riool wordt natuurlijk erg grondig gereinigd. Hierdoor ben je in een mum van tijd af van dit ongemak.

Beter voor de leidingen en beter voor het milieu

Het inschakelen van een rioleringsbedrijf is ook nog eens beter voor het milieu en beter voor de leidingen. Dit omdat er geen agressieve chemicaliën worden gebruikt tijdens het verhelpen van de ontstopping. Deze chemicaliën zijn bijvoorbeeld wel weer terug te vinden in de middeltjes die je bij jou in de supermarkt koopt. Gebruik dus niet zomaar een middeltje van de supermarkt. Wat je wel zou kunnen proberen is je afvoer door te spoelen met kokend water.

https://www.rioolgroep.com/