Wonen Gids
Image default
Aanbiedingen

In de markt voor een Neon Sign? Hier zijn 3 plaatsen om te bekijken!

Er is iets met neonborden dat retro chic schreeuwt. Of je nu op zoek bent naar een bord voor je bedrijf of je wilt een beetje kitscherige flair aan je huis toevoegen, er zijn genoeg plaatsen waar je neonborden kunt kopen. Hier zijn drie van onze favorieten!

neon in huis

1. Etsy

Als je op zoek bent naar een echt uniek neonbord, is Etsy een geweldige plek om je zoektocht te beginnen. Deze online marktplaats is de thuisbasis van duizenden onafhankelijke kunstenaars en makers, waarvan velen aangepaste neonborden maken. Controleer wel eerst het beleid van de verkoper voordat je een aankoop doet; bij sommige borden kan het weken of zelfs maanden duren voordat ze gemaakt en verzonden zijn.

 

2. eBay

Als je niet kieskeurig bent over wie je bord maakt of hoe lang het duurt voordat het aankomt, is eBay de moeite waard. Je vindt hier veel in massa geproduceerde neonlichten, maar als je je ogen openhoudt, kun je misschien een goede deal sluiten. Zorg er wel voor dat je de beschrijvingen van de verkoper goed leest; sommige verkopers proberen valse borden of borden van mindere kwaliteit voor de echte te laten doorgaan.

 

3. The Neon Company 

Als je een echt uniek bord wilt, kun je het beste op zoek gaan naar een plaatselijke bordenwinkel The Neon Company. Hier laat je het ontwerp maken dat je wilt hebben. Ze kunnen vrijwel elk ontwerp voor jou omzetten in een toffe neon sign. Neon lampen kopen doe je dus eenvoudig via de website van The Neon Company. 

 

Conclusie 

Of je nu op zoek bent naar iets massaals of iets unieks, er is zeker een neonbord voor jou. Dus waarom voeg je vandaag niet een beetje retro flair toe aan je bedrijf of huis?