Wonen Gids
Image default
Woning en Tuin

Douchedeuren kiezen? Dit zijn de laatste trends

Ook op het gebied van douchedeuren komen regelmatig nieuwe trends. Wil je jouw badkamer gaan verbouwen of heb je net een nieuw huis gekocht waarvan de badkamer helemaal opnieuw ingericht moet gaan worden? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een mooie douchedeur. Hier lees je wat de laatste trends zijn op het gebied van douchedeuren: zo wordt het een stuk makkelijker om een goede keuze te maken.

De glazen douchedeur blijft populair

Een van de trends die altijd aanwezig is, is die van de glazen douchedeur. Glazen douchedeuren zijn tijdloos en staan mooi in iedere badkamer. Het is stijlvol en creëert sfeer in de ruimte. Je hebt de keuze uit veel verschillende soorten glas. Ga je voor helder glas, mat glas of een combinatie van beide? Ook grijs gerookt glas is een populaire keuze voor de douche. Het is daarnaast goed mogelijk om het glas te combineren met mooie profielen om het gewenste effect te creëren.

Zo creëer je een stijlvolle badkamer

Stijlvolle glazen douchedeuren met zwarte profielen: het is een van de grootste trends in badkamers van dit moment. Je bepaalt zelf hoe je de deur wilt vormgeven. De douchedeur kan volledig van glas zijn, maar je kunt ook kiezen voor horizontale of verticale profielen. Je hebt daarnaast de keuze uit verschillende systemen voor de douchedeuren: ga je voor een schuifdeur of een scharnierdeur? Dankzij de vele mogelijkheden ben je altijd in staat om de perfecte douchedeur te kiezen die helemaal aan jouw smaak voldoet.

https://www.glasdeuren.com/