Wonen Gids
Image default
Woning en Tuin

Skylux, een passie voor daglicht

Lichtkoepels zijn ideaal om natuurlijk licht in jouw huis te brengen. Als je een kamer hebt die weinig zon krijgt, zoals een kelder, of als je de illusie van meer ruimte op een zolder wilt wekken, zijn dakramen een goede keuze. Als je een oud huis hebt zonder isolatie (zoals veel huizen die in de jaren 50 zijn gebouwd), dan kunnen dakramen helpen om jouw huis warmer te houden in de winter. Het zonlicht dat op je dak valt, warmt het dak op en zodra het dak warmer wordt, wordt de lucht in uw huis opgewarmd.

Wat Skylux allemaal te bieden heeft

Skylux begon in 1971 met het produceren van dakramen en lichtkoepels. Het is een bedrijf die zijn specialisme en passie met heel Europa deelt en dus bij veel mensen ook bekend in de oren klinkt. Skylux heeft de passie voor dakramen en lichtkoepels opgebouwd, omdat ze weten dat daglicht een belangrijk aspect is voor de gezondheid van de mens. Ze bieden erg veel verschillende producten aan die jouw huis nog meer als jouw thuis doet laten voelen. Hieronder lees je over het platdakraam:

Platdakramen

Een platdakvenster kan een gemakkelijke, goedkope toevoeging aan jouw huis zijn, die veel voordelen met zich meebrengt. Platdakramen zijn echte ramen die op dezelfde manier worden geïnstalleerd als normale ramen, zonder dat er dak doorbrekingen nodig zijn. Ze kunnen worden gebruikt voor ventilatie en licht, maar ze stellen je ook in staat om van binnen naar buiten te kijken met een uitzicht dat niet beperkt is tot de bovenkant van een muur of een andere obstructie.

Platte dakvensters lekken nooit omdat ze geen naden hebben tussen de ruiten – ze zijn verzegeld zoals een gewoon venster. Omdat ze geen omlijsting hebben, kunnen ze overal in jouw huis of garage worden geïnstalleerd, zodat je in geval van nood een extra vluchtweg heeft of gewoon van het landschap kunt genieten zonder naar buiten te hoeven.